GARN

Du vet väl att stickning och handarbete är bra för hälsan? Det gör oss lugna, det kan sänka både puls och blodtryck och det bidrar till att hjärnan håller sig i form. Så det är bara att sätta igång! Vi hjälper dig gärna att hitta rätt garn och rätt mönster. Välkommen in i butiken!

Hos oss finns garner i regnbågen alla färger.

Garner

Hos oss hittar du ett brett utbud av stick- och virkgarner i olika kvalitet, allt från alpackagarner till garner i ull och bomull. Vi är återförsäljare för bland annat Svarta Fåret och Järbo Garn. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor om vårt sortiment eller andra funderingar.

Hos oss hittar du garnet till ditt nästa stickprojekt.

Mönster och inspiration

Möjligheterna är oändliga när det kommer till stickning och virkning. Gör en skön tröja för kyliga höstdagar, mössor till barnen eller kanske matchande raggsockor till hela familjen. Du hittar mönstren hos oss.

Kom in för inspiraton till tröjor, mössor, vantar och mycket mer.

Stickor, virknålar och tillbehör

Vi säljer stickor och virknålar i de flesta varianter och storlekar. Från KnitPro har vi strumpstickor, rundstickor och jumperstickor. Från Järbo Garns poulära serie Röd har vi virknålar, strumpstickor, rundstickor och jumperstickor. Vi har också mycket att välja bland när det gäller knappar, band och andra tillbehör som du kan tänkas behöva till ditt projekt.

Ge din nya kofta lite extra liv med färgglada knappar.