TEXTIL

Sugen på lite förändring? Nya dukar, fräscha handdukar i badrummet eller en annan färg på kuddfodralen kan göra underverk om du vill förnya men inte renovera. Välkommen in till oss för inspiration!

Vi har ett brett utbud av tyger i olika mönster och färger.

Nyblom Kollén

Riktigt fin hemtextil i bra kvalitet och tidlös design. Varje kollektion bjuder på vackra mönster och sobra färger. Från Nyblom Kollén säljer vi bland annat dukar, löpare och kuddfodral.

Nyblom Kollen satsar på hållbar hemtextil - både miljömässigt och designmässigt.

Ekelund

Från det anrika Linneväveriet i Horred säljer vi dukar, löpare, kökshanddukar, plädar, tyger och lite därtill. Ekelund står för kvalitet, hållbarhet och förnyad tradition. Något som märks väl i varenda produkt.

Ekelund är familjeföretaget som sedan 1600-talet skapat vacker och användbar hemtextil.

Grand Design

Grand Design står för riktigt fin kvalitet när det kommer till bäddtextilier och handdukar. Prova deras lakan och du vill aldrig sova i något annat. Dessutom har produkterna alltid en stilren och vacker design.

Med Grand Designs underbara sortiment kan du addera lite lyx i vardagen.

Spira

Vi säljer också metervara, kuddfodral med mera från Spira i härliga färger och mönster. Hållbart och modernt på samma gång. De fina tygerna gör sig extra bra när de matchas med varandra. Snyggt tycker vi!

Det är omöjligt att inte förälska sig i Spiras fina kollektioner.